JJCARE

Thuisverpleging in Roeselare

Thuisverpleging zoals het hoort te zijn

Van een kleine solopraktijk tot een professioneel team van thuisverpleegkundigen, wij zijn toegewijd aan het bieden van kwalitatieve thuisverpleging in de regio Roeselare

Onze werkwijze in 4 stappen

Bel ons op het nummer
+32 51 792751

We komen op bezoek

Derdebetalers systeem
Onze dienst thuisverpleging werkt volgens het zogenaamde derdebetalers systeem. Dit betekent dat wij onze erelonen rechtstreeks afrekenen met uw mutualiteit.

Identiteitskaart inlezen
Wanneer de verpleegkundige je komt verzorgen zal je ook bij elk bezoek je identiteitskaart (e-ID) moeten laten inlezen (wettelijk verplicht door RIZIV).

Meest gestelde vragen

Een gestructureerde equipe verpleegkundigen kan haar team uitbreiden met één of meerdere zorgkundigen. Hoewel de verpleegkundige steeds de eindverantwoordelijkheid draagt, kan deze een aantal taken delegeren naar een zorgkundige.
Een thuisverpleegkundige wordt verwacht een breed scala aan taken uit te voeren om patiënten in hun thuisomgeving de nodige zorg en ondersteuning te bieden.
Wanneer je op zoek bent naar informatie over thuisverpleging, is het natuurlijk belangrijk om te begrijpen wat dit eigenlijk inhoudt. Thuisverpleging speelt een cruciale rol in de gezondheidszorg en draagt bij aan de kwaliteit van leven voor velen. We proberen je een beter idee te geven over wat thuisverpleging eigenlijk is, voor wie het bedoeld is en welke zorgen worden aangeboden.

Onze aanpak in thuisverpleging Roeselare

Wat onze patiënten zeggen

Sebastian

Dikke aanrader!

Patricia

Bedankt voor de goeie zorgen. Topteam

Christine

Uitstekende verzorging!

In welke regio's zijn we nog actief?

JJCare Thuisverpleging is niet alleen actief in Roeselare, maar ook in andere regio’s. Voor elke regio werken we met een beperkte, vaste groep verpleegkundigen waarin de nodige competenties en specialiteiten (referenties) zijn vertegenwoordigd.
jjcare-map

Zorg aanvragen in Roeselare