JJCARE

Al 15+ jaar de referentie voor kwalitatieve thuisverpleging.

Thuisverpleging zoals het hoort te zijn

Ben je op zoek naar kwalitatieve thuisverpleging in jouw regio? Contacteer ons via onderstaande nummer. Wij zijn toegewijd aan het bieden van kwalitatieve thuisverpleging.

Kelly

Super tevreden! 1 voor 1 vriendelijke verpleegkundigen 👌

Welke zorgen in thuisverpleging?

De meeste verpleegkundige zorgen die je in het ziekenhuis krijgt, kunnen ook in de thuisomgeving aangeboden worden. Ook meer specifieke verzorgingen kunnen in samenspraak met de behandelend geneesheer-specialist door ons team worden uitgevoerd.

Onze werkwijze in 4 stappen

We komen op bezoek

Derdebetalers systeem
Onze dienst thuisverpleging werkt volgens het zogenaamde derdebetalers systeem. Dit betekent dat wij onze erelonen rechtstreeks afrekenen met jouw mutualiteit.

Identiteitskaart inlezen
Wanneer de verpleegkundige je komt verzorgen zal je ook bij elk bezoek je identiteitskaart (e-ID) moeten laten inlezen (wettelijk verplicht door RIZIV).

Veelgestelde vragen

Dankzij het derdebetalerssysteem in België, wordt de financiële afhandeling van thuisverpleging vereenvoudigd. Hier is wat je moet weten:

  • Directe afrekening met je mutualiteit: De kosten voor thuisverpleging worden rechtstreeks met je mutualiteit verrekend. Dit betekent dat je, als patiënt, meestal niets betaalt voor de basisverzorging.

  • Geen extra kosten: We werken met volledig geconventioneerde verpleegkundigen, zonder REM-geld aan te rekenen.

Heeft u zelf of uw familielid verpleegkundige thuisverzorging nodig? Neem dan zeker contact met ons op, zodat we op basis van uw zorgbehoefte kunnen afstemmen hoe we u het best kunnen helpen.

Wacht indien mogelijk niet tot de laatste dag om ons te contacteren voor het inplannen van thuisverpleegkundige verzorging. Hoe eerder je ons op de hoogte brengt van je specifieke zorgvraag, hoe beter we hierop een antwoord zullen kunnen bieden.

Kort en bondig gaan we van vraag naar start van de zorgen in 3 stappen:

1) Je contacteert ons met je concrete zorgvraag
2) Je zorgt voor een geldig voorschrift van de dokter
3) We plannen de nodige zorgen in op de afgesproken dagen en tijdstippen

Onze aanpak in thuisverpleging

Wat onze patiënten zeggen

Sebastian

Dikke aanrader!

Patricia

Bedankt voor de goeie zorgen. Topteam

Christine

Uitstekende verzorging!

Heb jij of je familielid thuisverpleging nodig?