JJCARE

Zorgaanbod

Alle verpleegkundige zorgen die u in het ziekenhuis krijgt, kan u ons toevertrouwen in de thuissituatie. Ook specifieke verzorgingen kunnen in samenspraak met de behandelend geneesheer-specialist door ons worden uitgevoerd.

jjcare thuisverpleging sondevoeding

Intraveneuze therapie

Bij intraveneuze toediening wordt het geneesmiddel via een injectie of via een infuus rechtstreeks in de bloedbaan toegediend. Vroeger gebeurde dit uitsluitend in een ziekenhuis, maar de laatste jaren kan dit ook veilig en betrouwbaar georganiseerd worden in de thuissituatie.
jjcare thuisverpleging-klaarzetten medicatie

Klaarzetten medicatie

Als ervaren thuisverpleegkundigen weten wij hoe cruciaal nauwkeurig en veilig klaarzetten medicatie is. Onze dienst is gericht op het bieden van gemoedsrust door zorgvuldig je medicatie klaar te zetten. Dit is wat je van ons kunt verwachten.
jjcare thuisverpleging-hygiënische zorg

Hygiënische zorg

Een goede persoonlijke hygiënische verzorging is cruciaal voor je algemene gezondheid. Onze ervaren verpleegkundigen helpen je waar nodig, en bieden zo de zorg die past bij jouw unieke behoeften en comfort.
jjcare thuisverpleging sondevoeding

Sondevoeding

Sondevoeding is een medische procedure voor het toedienen van voeding bij personen die niet in staat zijn om zelfstandig te eten.
jjcare thuisverpleging diabeteseducatie

Diabetes

Diabetes is een chronische aandoening die miljoenen mensen wereldwijd treft. Hier bieden we extra informatie aan over de verschillende types diabetes, hoe ze worden gediagnosticeerd, behandeld, en beheerd.
jjcare thuisverpleging compressietherapie

Compressietherapie

Compressietherapie maakt een wezenlijk onderdeel van effectieve behandelingen voor aandoeningen die verband houden met bloedcirculatie en lymfestelsel.
jjcare thuisverpleging chemotherapie

Chemotherapie

Chemotherapie is de behandeling van kanker met een of meer celdelingremmende geneesmiddelen. Die geneesmiddelen, ook gekend onder de naam cytostatica, vernietigen de kankercellen of remmen de groei ervan af.
jjcare thuisverpleging-postoperatieve zorg

Postoperatieve zorg

Na een heelkundige ingreep is het belangrijk om ook thuis de juiste zorg en ondersteuning te krijgen voor een snel en effectief herstel.
jjcare thuisverpleging stomazorg

Stomazorg

Goede stomazorg is essentieel voor je welzijn en levenskwaliteit.
jjcare thuisverpleging wondzorg

Wondzorg

Effectieve wondzorg is cruciaal voor een snel en veilig herstel.

Heb jij of je familielid thuisverpleging nodig?