JJCARE

Praktijkondersteuning

Het zorglandschap verandert continu, waarbij onderlinge samenwerking steeds de betere keuze is. JJCare kan ook jouw praktijk professioneel ondersteunen met de kennis en ervaring die we reeds in huis hebben.

Ondersteuning op maat voor jouw thuisverpleging praktijk

Omdat we zelf gegroeid zijn vanuit een kleine solopraktijk, begrijpen we maar al te goed met welke bezorgdheden je te maken krijgt. Geen twee praktijken zijn gelijk. Wij zoeken samen met jou naar een manier om je sterktes nog beter uit te spelen. Tegelijk zijn er zaken die minder vanzelfsprekend maar wel noodzakelijk zijn om de groei en kwaliteit van je praktijk op lange termijn te blijven garanderen. Daar kan JJCare jouw praktijk de nodige professionele ondersteuning bieden. Zo kan je met een gerust hart naar de toekomst kijken, waarin jij als verantwoordelijke steeds de dirigent blijft van je eigen verpleegrondes.

Jouw praktijk, jouw patiënten

Samenwerken met JJCare betekent voor jou dat er een deel van de last van je schouders valt. We ondersteunen jou en je team om je administratie en verpleegdossiers op correcte wijze op te stellen en te onderhouden. Terwijl jij bezig bent met de zorgen voor de patiënten of bijvoorbeeld een multidisciplinair of intern teamoverleg houden, werken wij letterlijk en figuurlijk achter de schermen aan je administratie en eventueel verdere planning. Indien gewenst, kunnen we zelfs telefoonpermanentie bieden tijdens momenten dat je niet gestoord wil worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je een belangrijk telefoontje onbeantwoord moet laten, bijvoorbeeld tijdens het volgen van een opleiding.

Wat zijn de voordelen

Administratie & tarificatie

Persoonlijke begeleiding

Opleidingsaanbod

Coaching

Wens je meer informatie?

Kom in contact met ons voor een gesprek, waar we al je vragen beantwoorden.

Thuisverpleging verpleegpost Diksmuide

Heb jij of je familielid thuisverpleging nodig?