Praktijkondersteuning

Het zorglandschap verandert continu, waarbij onderlinge samenwerking steeds de juiste keuze is.

JJ Care kan ook jouw praktijk professioneel ondersteunen met de kennis en ervaring die we reeds in huis hebben.

Onze persoonlijke aanpak en aanspreekbaarheid zal ook bij jou zeker in de smaak vallen.

We werken niet met wurgcontracten maar met een samenwerkingsovereenkomst waarin onze unieke manier van samenwerken wordt beschreven, zonder spreekwoordelijke kleine lettertjes.

We zijn dus niet het zoveelste tarificatiebureau, maar een echt ondersteunende organisatie. Het feit dat we daarvoor helemaal geen percentage van je omzet aanrekenen, maakt onze aanpak bijzonder.

Jouw praktijk is bijzonder

Ondersteuning op maat

Omdat we zelf gegroeid zijn vanuit een kleine solopraktijk, begrijpen we maar al te goed met welke bezorgdheden je te maken krijgt. Geen twee praktijken zijn gelijk. Wij zoeken samen met jou naar een manier om je sterktes nog beter uit te spelen.Tegelijk zijn er zaken die minder vanzelfsprekend maar wel noodzakelijk zijn om de groei en kwaliteit van je praktijk op lange termijn te blijven garanderen. Daar kan JJ Care jouw praktijk de nodige professionele ondersteuning bieden. Zo kan je met een gerust hart naar de toekomst kijken, waarin jij als verantwoordelijke steeds de dirigent blijft van je eigen verpleegrondes.

Jouw praktijk, jouw patiënten

een groter geheel maar toch autonoom

Jouw praktijk, jouw patiënten. Samenwerken met JJ Care betekent voor jou dat er een deel van de last van je schouders valt. We ondersteunen jou en je team om je administratie en verpleegdossiers op correcte wijze op te stellen en te onderhouden. Terwijl jullie bezig zijn met de zorgen voor de patiënten, een multidisciplinair of intern teamoverleg houden, werken wij letterlijk en figuurlijk achter de schermen aan je administratie en eventueel planning. Indien gewenst, kunnen we zelfs telefoonpermanentie bieden tijdens momenten dat je niet gestoord wil worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je een belangrijk telefoontje onbeantwoord moet laten, bijvoorbeeld tijdens het volgen van een opleiding.

De voordelen van een gestructureerde aanpak

Herkenbaarheid door uniformiteit

JJ Care streeft naar zo veel mogelijk structuur en uniformiteit.

Niet enkel wat betreft werkprocedures, maar ook in onze externe communicatie. Hoe meer die uniformiteit naar buiten komt, hoe krachtiger het signaal. Denk daarbij ook aan eenvoudige dingen zoals het gebruik van ons logo, waarmee we als dienst thuisverpleging erg herkenbaar worden.

Die uniforme aanpak maakt het mogelijk om de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend te verbeteren, en dat schept vertrouwen.

Afhankelijk van wat je van ons als ondersteunende partner verwacht, kan je ervoor kiezen om ook van jouw kant mee te werken aan die herkenbaarheid.

Dat is niet verplicht, maar zo versterken we elkaar en dat vinden we natuurlijk super!

Informatie - Praktijkondersteuning